Tandarts in Helmond en omstreken

Al jaren staan wij bekend als de orthodontiepraktijk van Helmond, maar sinds kort bieden wij ook tandheelkundige behandelingen aan. Benieuwd waarvoor je bij de tandarts in Helmond terechtkunt?

Tandheelkundige behandelingen

Voor zowel preventieve- als periodieke behandelingen kun je terecht bij ons in de praktijk. Onze tandheelkundig aanbod ziet er als volgt uit:

  • MondhygiĆ«nische behandelingen, zodat je tandvlees en gebit gezond en sterk blijft;
  • Periodieke controle voor een optimale mondgezondheid;
  • Tandsteen verwijderen;
  • Kiezen, tanden of gaatjes vullen om pijnklachten te voorkomen of te verhelpen.

Dr. Kim Kogan

Een arts met ruim 30 jaar ervaring op verschillende vlakken van de tandheelkunde, dat is Dr. Kim Kogan. Hij is een expert in de wereld van endodontie, dankzij zijn kennis en kunde die hij opdeed over de hele wereld.

Hij studeerde tandheelkunde aan het Medisch Instituut in Riga, werkte als assistent-specialist in endodontie in de Verenigde Staten en haalde zijn specialistendiploma om te wonen en werken in Zuid-Afrika. Inmiddels is hij BIG-geregistreerd in Nederland en werkt hij hier met veel plezier.

Wil jij een intake plannen of meer weten over de mogelijkheden? Neem direct contact met ons op, want wij helpen je graag!

Aanmelden eerste consult

U maakt gewoon telefonisch een afspraak. Hierbij maken we direct een patiƫntkaart aan met uw eerste gegevens. U krijgt dan van ons per post een bevestiging met daarbij ook een anamneselijst (medische voorgeschiedenis) die u, volledig ingevuld, meeneemt naar de eerste afspraak.