Maatregelen in verband met Corona

Met ingang van 20 april zullen de meeste behandelingen, met inachtneming van uitgebreide voorzorg- en beschermingsmiddelen, weer worden hervat.

Wij zullen contact met u opnemen voor het maken van een nieuwe afspraak indien uw afspraak in de afgelopen weken was afgezegd. U kunt ons natuurlijk ook bellen als u een afspraak wilt maken. Omdat wij nu veel afspraken moeten ‘inhalen’, zullen wij patiënten met een noodzaak als eerste benaderen voor een afspraak.

Heeft u in de aankomende periode een afspraak staan en geen bericht gehad, dan vragen wij u om eerst contact met ons op te nemen. Mogelijk hebben wij u niet kunnen bereiken of wilt u zelf de afspraak verplaatsen.

Wij vinden het fijn u weer te kunnen verwelkomen in onze praktijk. Wij vragen u wel rekening te houden met het onderstaande, voor uw en onze veiligheid.
 Kom alleen naar uw afspraak. Overleg vooraf met de assistente als dit niet mogelijk is.
 Wij houden onze voordeur gesloten zolang de overheidsmaatregelen van kracht zijn. Wij zijn dus wél aanwezig.
 Respecteer de 1,5 meter maatregel.
 Was uw handen en gebruik de desinfectie-gel in de wachtkamer.
 In verband met de extra hygiëne maatregelen zijn het toilet en de poetsruimte gesloten voor openbaar gebruik.
 Wij vragen u om uw tanden thuis te poetsen.

❗️ Bij het niet of niet tijdig afzeggen van een afspraak brengen wij de gereserveerde tijd in rekening, met een minimumbedrag van € 20,-

Wij zijn telefonisch bereikbaar via 0492 – 57 47 45 tijdens de openingstijden.
Maandag, dinsdag, woensdag en donderdag van 9.00 -17.00 uur
(Pauzes van 10.00 – 10.15 uur en van 12.00 – 12.45 uur)
U kunt ons ook een email zenden via info@orthodontie-helmond.nl

Aanmelden eerste consult

U maakt gewoon telefonisch een afspraak. Hierbij maken we direct een patiëntkaart aan met uw eerste gegevens. U krijgt dan van ons per post een bevestiging met daarbij ook een anamneselijst (medische voorgeschiedenis) die u, volledig ingevuld, meeneemt naar de eerste afspraak.