Maatregelen in verband met Corona

In verband met de huidige overheidsmaatregelen rondom het Coronavirus is onze praktijk t/m 28 april uitsluitend geopend voor spoedeisende mondzorg.

Onder spoedeisende mondzorg vallen trauma, nabloeding na een behandeling, acute/heftige pijn en mogelijk levensbedreigende ontstekingen.

Bij pijnklachten of voor vragen kunt u tijdens de openingstijden telefonisch contact met ons opnemen via 0492 – 57 47 45 
Maandag, dinsdag, woensdag en donderdag van 9.00 -17.00 uur
(Pauzes van 10.00 – 10.15 uur en van 12.00 – 12.45 uur)
U kunt ons ook mailen via info@orthodontie-helmond.nl

Wij zullen u vooraf vragen naar mogelijke klachten zoals verkoudheid of koorts. Bent u onlangs in het buitenland geweest dan vragen wij u dit te melden.

Alle afspraken die gepland staan t/m 28 april worden verplaatst. Wij nemen contact met u op voor het inplannen van een nieuwe afspraak.

Wij volgen de regels van de overheid voor uw en onze eigen gezondheid en hopen u snel in goede gezondheid weer te begroeten in onze praktijk.

Aanmelden eerste consult

U maakt gewoon telefonisch een afspraak. Hierbij maken we direct een patiëntkaart aan met uw eerste gegevens. U krijgt dan van ons per post een bevestiging met daarbij ook een anamneselijst (medische voorgeschiedenis) die u, volledig ingevuld, meeneemt naar de eerste afspraak.