Betere diagnose

Digitale technologie heeft veel veranderd, ook in de orthodontie. Uitgebreide en verbeterde technieken en mogelijkheden hebben zowel diagnose als het bepalen van een behandelplan sterk verbeterd. Gelaats- en röntgenfoto’s, alsook de positie van het kaakgewricht, worden digitaal opgeslagen en verwerkt. Voordeel is dat we de foto’s (gedeeltelijk transparant) over elkaar kunnen leggen om zo het verloop en effect van de behandeling tussentijds mooi zichtbaar te kunnen maken.

Met behulp van diverse digitale rekenmodellen wordt een optimaal behandelplan uitgewerkt. Doordat alle facetten digitaal worden meegenomen, hebben we nog meer grip op het gehele proces en is het mogelijk om eventuele problemen voortijdig te voorkomen.

Aanmelden eerste consult

U maakt gewoon telefonisch een afspraak. Hierbij maken we direct een patiëntkaart aan met uw eerste gegevens. U krijgt dan van ons per post een bevestiging met daarbij ook een anamneselijst (medische voorgeschiedenis) die u, volledig ingevuld, meeneemt naar de eerste afspraak.