Werkwijze

Uw eerste bezoek is een onderzoeksfase. Uw gehele gebit wordt in kaart gebracht; de stand van tanden en kiezen, de harmonie van uw gelaat en het kaakgewricht. Daarna maken we afdrukken van uw gebit en worden er (röntgen)foto’s gemaakt van uw gelaat en gebit.

Als we alle gegevens verzameld hebben wordt er een diagnose gesteld en een behandelplan opgesteld door de tandarts voor orthodontie. Daarbij kan overigens ook het advies zijn om een behandeling nog even uit te stellen, omdat het hiervoor nog te vroeg is.

In een vervolgafspraak wordt dan het gehele behandelplan, d.w.z. de diagnose, de geadviseerde beugel(s), het proces, de duur van de behandeling en de kosten met u doorgenomen en is er uiteraard ruimte om al uw vragen te beantwoorden.

Aanmelden eerste consult

U maakt gewoon telefonisch een afspraak. Hierbij maken we direct een patiëntkaart aan met uw eerste gegevens. U krijgt dan van ons per post een bevestiging met daarbij ook een anamneselijst (medische voorgeschiedenis) die u, volledig ingevuld, meeneemt naar de eerste afspraak.